Linolievinduer til erhverv

- Sammen bevarer vi det gode håndværk

Det er et fælles ansvar at bevare vores byggekultur og arkitektur. Derfor arbejder vi tæt sammen med tømrer, arkitekter og entreprenører, når ældre, bevaringsværdige eller fredede bygninger skal restaureres og moderniseres.

Vi vil også gerne arbejde sammen med dig.

 

Se vores projekter

 

 

 

Vores produkter

Originale vinduer og døre til gamle bygninger 

Hos Linolie Døre & Vinduer er vi eksperter i facadeelementer af træ, gamle profiler og linoliebehandling. Med andre ord laver vi håndværk efter ældgamle opskrifter.

Vi har hverken standardmål eller basisvarer, men laver facadeelementer skræddersyet til den enkelte bygning.

 

Produktoversigt

Typer af vinduer

Vi producerer vinduer, der matcher ældre, bevaringsværdige og fredede bygninger, og derfor arbejder vi udelukkende i træ - ligesom i gamle dage. Vinduerne kan fremstilles med udvendig kitfals og henholdsvis 2-lags termoglas eller 4 mm energirude. 

  • Forsatsvinduer 
  • Koblede vinduer 
  • Palævinduer

 

 

 

Typer af døre

Vores døre produceres på specialmål. Antallet af ruder, tykkelsen på sprossen og den specifikke udskæring kan tilpasses efter behov.

  • Facadedøre
  • Terrassedøre

 

 

 

Forskellige designs

Du kan vælge mellem dannebrogs- og bondehusvinduer. Har du brug for buede elementer eller harlekinsprosser kan vi også lave en specialløsning. 

  • Dannebrogsvinduer
  • Bondehusvinduer
  • Specialløsninger

 

 

 

Dine fordele som professionel

Hvad får du som erhvervskunde?

 En dedikeret samarbejdspartner 

Vi tror på, at vi når længst med gode relationer. Hos os får du en fast kontaktperson, som er din pålidelige partner i dine projekter.

Gratis rådgiving om facadeelementer

Ethvert restaureringsprojekt er unikt. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning om døre og vinduer, så du får skræddersyet de rette elementer til dine kunder.

Hjælp til opmåling og AutoCAD

Ved særbestillinger hjælper vi gerne håndværkeren på projektet med opmåling. Når du har lagt en ordrer, tegner vi også specialløsninger i AutoCAD.

 

 

Besøg vores showroom

Du kan besøge vores showroom hos Center for Bygningsbevaring eller komme forbi vores fabrik for at se vores døre og vinduer.

Book en tid på telefon 97 88 50 02 eller info@linolievinduet.dk

Sjælland: Center for Bygningsbevaring
Raadvad 40
2800 Lyngby

Jylland: Linolie Døre & Vinduer
Vestergade 33
7570 Vemb

 

Aftal en tid

 

 

 

Materialer til vores vinduer og døre

Fyrretræ, mahogni og egetræ

Vores vinduer og døre bliver som udgangspunkt lavet af langsomtvoksende fyrretræ fra Skandinavien. For at sikre en stærk holdbarhed, vælger vi træ med en kerneandel på minimum 90%. Vi laver også specialløsninger i mahogni og egetræ. 

 

Profiler og snit: Tegninger i AutoCAD

Med vores præcise snittegninger kan du være sikker på, at resultatet lever op til de højeste standarder for æstetik og funktionalitet. Ved særlige elementer laver vi også tegninger i AutoCAD.

 

Se snittegninger

 

 

 

 

Behandling med linoliekit og linoliemaling

Alle vores koblede elementer bliver behandlet med linolie, som vi i Danmark historisk set har gjort det i over 400 år. Det udvendige glas i vores koblede vinduer bliver med håndkraft lagt i med linoliekit. Rammerne bliver malet med linoliemaling. Du kan vælge mellem 14 farver. 

 

Se farver

 

Forskellige typer af glas 

Typisk er vores vinduer fremstillet med almindeligt 3 mm. glas udvendigt, mens vi indvendigt bruger 4 mm. hardcoated energiglas eller termoglas. Vi kan også levere mundblæst glas med spil eller specialglas i forskellige farver.

 

Lavenergivinduer

Energikravene for bevaringsværdige og fredede bygninger er anderledes end for nyere huse. Flere af vores løsninger laves med energioptimeret termoglas. Vores koblede vinduer med 2-lag termorude er godkendt til tilskud i Energistyrelsens energiforbedringspulje.

 

 

Bestilling af vinduer og døre

Du kan se frem til et smidigt samarbejde

 

 

Referencer

Hvad siger vores kunder om os? 

 

 

“I Bjørns Træværk arbejder vi meget med restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger, derfor har vi efterhånden også samarbejdet med Linolie Døre & Vinduer i 9-10 år. De er nemlig rigtig gode til at lave vinduer, der matcher de gamle, originale facadeelementer.

Jeg er altid supertilfreds med det, jeg får leveret. Linolie Døre & Vinduer er enormt fleksible i deres produktion, hvilket efterhånden er sjældent i en branche, hvor meget handler om stordriftsfordele.

Vi havde eksempelvis et projekt inde på Brolæggerstræde i København, hvor vi skulle lave en kopi af nogle specialprofiler fra 1700-tallet. Ud fra gamle tegninger kunne Linolie Døre & Vinduer lave en perfekt efterligning. Det var heller ikke noget problem at inkludere de håndsmedede beslag, som vores egen smed havde lavet til projektet.”

- Rasmus Bjørn Frederiksen indehaver af Bjørns Træværk og Restaurering

 

 

Bygningsbevaring

Samarbejder med håndværkere og arkitekter

 

Genopbygning af Svinkløv Badehotel

 

Læs mere

 

Energioptimering af Randers Kaserne

 

Læs mere

 

Bevaring af Tangehusene på Læsø

 

Læs mere

 

 

Du er altid velkommen til at søge sparring

 

+45 97 88 50 02

info@linolievinduet.dk

Vestergade 33, 7570 Vemb

CVR: 34474958

Thank You

Unable to submit request. Please try again.