Glas

Linolie Døre & Vinduer producerer koblede vinduer med isat glas, der passer til vinduets placering og funktion. Størstedelen af virksomhedens koblede vinduer er monteret med almindeligt 3 mm. vinduesglas udvendigt og 4 mm. hardcoated energiglas indvendig eller thermo. Desuden er andre glastyper også en mulighed – vi kan tilbyde det dyre maskintrukne restoreglas, 3 mm, som giver et flot spil og et meget klart glas, da glasset er meget jernfattigt.

  • Mundblæst glas er den absolut dyreste mulighed.
  • Personsikkerhedsglas i form af hærdet glas – enten som enkeltlags eller i forbindelse med en termorude – kan ligeledes tilbydes.
  • Optiwhite er en anden mulighed både til koblet og termo.
  • Optiwhite mindsker det grønlige skær væsentligt og giver mere lys ind i rummet. Grønligt skær findes i det almindelige float-glas.
  • Specialglas som farvet glas og kattepote er også en mulighed ligesom antikglas til blyindfattede ruder også er en mulighed. Lydglas/lamineret glas vil også være muligt som tilkøb til dit vindue.

Alt glas i koblede elementer er på den udvendige ramme ilagt med linoliekit. I modsætning til andre kitprodukter, gulner linoliekit ikke. Vi har valgt at færdigmale alle kitkanter før afsendelse herfra, således at vi er sikre på, at kitkant er forseglet ca. 1mm ind på glasset – og kunden derved slipper for at skulle male kitkant, når elementet er isat (eller betale en maler for denne opgave) - en ikke uvæsentlig fordel!

Udvalg af glas