Nyhed: Øg sikkerheden med en intelligent smartlås til din hoveddør 2. juli 2021

Gør din hoveddør intelligent og styrk sikkerheden i dit hjem med smarte 5-punkts-motorlåse


Med motoriserede smartlåse kan du blandt andet styre dine facadedøre via din smartphone eller en fingerscanner. Med andre ord får du fuld adgangskontrol over dit hjem, og med fem låsepunkter øger du samtidig indbrudssikkerheden.

Hos Linolie Døre & Vinduer producerer vi trædøre og -vinduer, der matcher gamle bygningers oprindelige arkitektur. Men vi er også meget bevidste om, at vores vinduer og døre skal matche de teknologiske krav, der bliver stillet i dagens Danmark og ikke mindst, at de løser deres oprindelige funktion: At holde vind og vejr ude - og ikke mindst indbrudstyven.

Derfor har vi udviklet en løsning, hvor vi kan montere elektroniske og smarte motorlåse med fem lukkepunkter i alle vores enkelte og dobbelte facadedøre. På den måde kan du få smarte døre, du kan koble til alverdens kontrolsystemer, som samtidig matcher din bygnings arkitektur og holder indbrudstyven ude.

Hvis du læser med herunder, gør vi dig klogere på, hvorfor en smart 5-punkts-motorlås måske er det rette valg for dig og dine facadedøre.

5 fordele ved motorlåse

1 - Kan tilkobles WiFi, Bluetooth og diverse adgangskontrolsystemer 2 - Gratis app medfølger 3 - Plug and Play-ledning til opkobling 4 - Fem lukkepunkter giver høj indbrudssikkerhed 5 - Kraftig motor giver sikkerhed og tætte døre


Hvad er en smartlås?

En motoriserede smartlås er i bund og grund en elektrisk, moderne og brugervenlig lås sammenlignet med det traditionelle låsesystem med nøgler.

Med en smart motorlås slipper du nemlig først og fremmest for at slæbe rundt på en nøgle, da låsen er elektrisk, og du i stedet kan låse din dør op via adgangskoder, fingerscannere og smartphone-applikationer.

 

Hvilke fordele er der ved at bruge vores smarte 5-punkts-motorlåse?

Der er mange fordele ved at vælge en dør med en smart motorlås og fem lukkepunkter, og vi kunne skrive side op og side ned om forskellige situationer, hvor en smart dør er... ja, smart.

Nu har vi udvalgt tre af de overordnede fordele, som du kan læse mere om herunder.

 

1) Slip for nøglebundtet og kontrollér dine døre via WiFi

Når dine døre kan gå på internettet, kan du styre dem, som du vil og koble dem til diverse trykknapper, tastaturer og apps. Og det er smart!

Du kan eksempelvis låse din dør op med din smartphone, når du er på farten og skal lukke nogen ind, eller få hoveddøren til at låse op af sig selv, når du befinder dig inden for fem meter af den med favnen fuld af indkøbsposer.

Du kan naturligvis også koble dine døre til dit hus centrale styringsenhed, hvor du allerede styrer belysning og opvarmning. På den måde bliver dine døre en del af dit Smart Home-system eller alarm-system. Hvis du ikke har behov for en skræddersyet løsning, kan du også blot downloade den gratis app SIEGENIA Comfort fra App Store, hvorfra du kan styre dine døre.

 

2) Du øger sikkerheden i hjemmet

Døre har den helt grundlæggende funktion, at de skal lukke gæster ind og holde ubudne gæster ude. Vores system består af tre kraftige motorlåse med i alt fem lukkepunkter, der gør, at døren lukker fuldstændig tæt i både top og bund og gør det svært for indbrudstyve at komme ind. Systemet er desuden RC2-godkendt, hvilket betyder, at dørene lever op til en række standardiserede EU-krav for indbrudsforsøg.

Ud over at systemet gør dine døre yderste stærke, gør opkoblingsmulighederne også, at du hurtigt kan ændre adgangskode til dit hus, hvis din kode er blevet afluret, eller du har behov for at give nogen adgang midlertidigt. Med andre ord har du altså fuld kontrol over, hvem der kan komme ind i dit hus - og hvem der ikke kan.

 

3) Du får døre, der lukker helt tæt - hele tiden

Med fem lukkepunkter holder du ikke kun indbrudstyve ude, men du sikrer også, at vind og vejr bliver udenfor.

Det er desværre ikke altid tilfældet hos døre med kun ét lukkepunkt på midten af døren. Her kan du nemlig risikere, at døren med tiden bliver skæv i toppen eller bunden - simpelthen fordi træet giver sig - og det kan give sprækker mellem karmen og døren, hvor luft og vand kan trænge ind. Det betyder, at døren isolerer dårligere, og det kan i sidste ende koste på varmeregningen.

Garanti på døre med 5-punktslåse

Hos Linolie Døre og Vinduer yder vi 10 års garanti på døre med 5-punkts-motorlåse*. Det gør vi, fordi døre med 5-punktslåse bliver fikseret både i top og bund, når de er lukket, og på den måde undgår vi, at træet på sigt giver sig og bliver skævt.

*Garantien forudsætter, at dørene er vedligeholdt efter vores vedligeholdelsesvejledning.


Har du spørgsmål?

Vi håber, du er blevet klogere på, hvordan vores smarte 5-punkts-motorlåse kan øge sikkerheden og brugervenligheden i dit hjem. 

Har du spørgsmål til, hvordan vi hver dag arbejder med at bevare bygningers originale udtryk, når vi producerer døre og vinduer, er du velkommen til at tage fat i os. Du kan kontakte os på +45 97 88 50 02 eller info@linolievinduet.dk.